Datum/Tijd
Date(s) - 09/09/2021 - 12/09/2021
19:00 - 17:00

Locatie
Ecogemeenschap De Zwerm

Categorieën


   

Bas Visser en Alex Berendsen nemen ons mee in een heel eigen spiritueel onderzoeksweekend in Winterswijk. Bas geeft een mini Vision Quest op zaterdag en Alex Berendsen neemt ons op zondag mee in De reis van de Held (Heroes Journey). Een ontdekkingsreis in jezelf en je normen en waarden.

Bas Visser, jurist en druïde

Bas is mede-initiatiefnemer van het Ecologisch Woon Werkproject De Zwerm in Winterswijk en mede-eigenaar van Levensland, een 3,5 ha groot voedselbos aangelegd volgens permacultuur- en Anastasiaprincipes. Hij woont in een boerderij (startende woonwerkgroep) in Winterswijk. Hij is boomjurist en heeft hij zich verdiept in allerlei culturen en sjamanisme, van talloze leraren wereldwijd en allen die dichtbij de natuur, dichtbij de Bron leven.

Alex Berendsen

Alex is carrière- en relatiecoach voor ondernemende types die wat in hun mars hebben en een nieuwe richting zoeken in hun carrière of liefdesleven. Jaren geleden beleefde hij zelf twee crises. Eerst werd hij door een reorganisatie ‘overbodig’ en zag hij zijn gedroomde carrière als succesvolle bankier in rook opgaan. Daarna bereikte ook zijn liefdesleven een dieptepunt en vroeg hij zichzelf af of hij gedoemd was alleen en liefdeloos door het leven te gaan. “Ik kwam erachter dat de meeste gangbare therapieën en methodes mij niet verder hielpen. Ze bleven aan de oppervlakte van mijn probleem. Totdat ik The Heroes Journey tegenkwam. Een prachtige methode die op het oog tegenstrijdige elementen in mijn karakter heel goed kon vangen: het extraverte en het introverte. Het krachtige en het gevoelige. Dat is wat ik nu al vele jaren met veel liefde en energie begeleidt.”

Locatie: Ecogemeenschap De Zwerm, p/a Dropperweg 3, 7108 BL Winterswijk

Aankomst: Vrijdagavond vanaf 19.00u. Vertrek zondag rond 17.00u.

Meenemen: Eigen tent, eten voor potluck en slaapbenodigdheden mee.

Kosten:  € 75,- is inclusief slaapplek en de workshops.