De Zwerm is een groep vrienden uit het hele land, die samen willen wonen, werken en leven als eco-gemeenschap rond de prachtige boerderij ‘Het Dröppershuske’ in buurtschap Woold in Winterswijk. Kijk op www.ecogemeenschapdezwerm.nl.
Al drie jaar komen we regelmatig bij elkaar in de mooie Achterhoek om onze dromen in steeds concretere plannen om te zetten: de boerderij geschikt maken voor woonruimte en gezamenlijk gebruik met een woonkeuken, kantoorruimte, werkplaats, logeerkamer, badkamers, etc. Daarnaast voorzien wij op het erf een aantal vrijstaande ecohuisjes, een grote moestuin, een mobiele sauna, theehuisje/weggeefwinkeltje en een voedselbos, terwijl de schuur geschikt wordt gemaakt voor opslag van persoonlijke spullen en ruimte voor bijeenkomsten.

We organiseren één zaterdag per maand een vriendendag. We doen dan gezamenlijk een klus, variërend van tuinwerk en klussen in huis tot koken en plannen uitwerken. Daarnaast is er volop gelegenheid voor ontspanning en samen-zijn. Denk aan wandelen in de prachtige omgeving, muziek maken, Forum, zonnen, film kijken, rondleiding over Droppershûske of kampvuur.

De eerstvolgende vriendendagen:
– zaterdag 23 januari 2021
– zaterdag 27 februari 2021
– zaterdag 27 maart 2021

Je kunt op zaterdag komen vanaf een uur of negen. Ook kinderen zijn welkom.
We vragen je wat lekkers mee te nemen voor de potluck-maaltijden.
Je kunt blijven slapen (eigen slaapzak mee). Kosten: €5 per nacht.
Graag vooraf aanmelden per mail: dezwerm28@gmail.com

Welkom!