Woonwerkgemeenschap Babylon in Berg en Dal bij Nijmegen en Woon en leefgemeenschap Aya zijn nieuwe loten aan de GEN-NL-stam.

Woonwerkgemeenschap Babylon

De vereniging Babylon wil een levendige woon- en werkgemeenschap creëren op landgoed de Vijverhof in berg en Dal. Doel van Babylon is dat mensen op een duurzame manier samen werken en samen leven. Mensen kunnen hier in verbinding met elkaar hun talenten en capaciteiten tot volle bloei laten komen. Hun passies staan centraal. Uitganspunten zijn duurzaamheid, aandacht en zorg voor elkaar, spiritualiteit en zelfvoorzienend zijn. Voor meer informatie zie:

Woon en Leefgemeenschap Aya

Aya staat voor hartsverbinding en belofte. Het project, de visie en missie komen uit ons hart. Het gaat om een ecodorp, zang en natuur, educatie. We willen dat doen met grote groepen mensen, voedselbos, mensen die eenzaam zijn opvangen, multicultureel, zoveel mogelijk in de natuur en circulair en zelfvoorzienend leven. We hebben een mooi team samengesteld, maar kunnen nog veel meer mensen gebruiken. We zijn op zoek naar mensen met verschillende achtergrond en talenten om samen Aya verder te ontwikkelen. Het terrein dat we op het oog hebben is ongeveer 10 hectare en we willen het verder ontwikkelen in organische vormen, daarmee experimenteren en teruggaan naar onze natuur. We hebben land gevonden ten zuiden van Tilburg. De gemeente staat positief tegenover onze plannen. We willen graag evenementen organiseren om samen te vieren, te dansen en te chanten.

Voor meer informatie, zie:https://aya-nature.one/