Datum/Tijd
Date(s) - 07/01/2022 - 09/01/2022
17:00 - 16:00

Locatie
De Vlierhof

Categorieën


Hoe kunnen we succesvolle economische modellen creëren, gebaseerd op vertrouwen, samenwerking, ethiek en welzijn? En tegelijkertijd een gezonde financiële basis verzorgen voor onszelf, onze gemeenschap en de bredere samenleving? Kunnen we bedrijven ontwerpen die gebaseerd zijn op het ondersteunen van de gezondheid van mens en planeet? Hoe ziet het groeiende veld van ‘gemeenschappelijke economien’ eruit en hoe gaan ecodorpen om met dit thema?
Het thema van het komende winterweekend is ‘Economisch samenvoorzienend, kunnen en willen we als ecodorpen een transitie maken naar een nieuwe, meer hartgedragen economie?’

Dit weekend is bedoeld voor ecodorpers of eco-gemeenschappen. Deelname is €60,- voor leden en € 70,- voor niet leden (inclusief lidmaatschap). Leden van Next Gen betalen € 40,-. Op zondag vindt ook de ledenvergadering plaats.

Het weekend vindt plaats in De Vlierhof, net over de grens bij Nijmegen in Keeken. Als je je aanmeldt krijg je ruim op tijd alle nadere gegevens over wat mee te nemen etc.