Datum/Tijd
Date(s) - 07/07/2021 - 17/10/2021
00:00

Categorieën


Gaia Nederland en GEN-NL organiseren deze zomer een Nederlandstalige EDE (Ecovillage Design Education). Dit is een training die wereldwijd gegeven wordt en opgezet is door Gaia-Education.

Ecodorpen hebben decennialang geëxperimenteerd met manieren om menselijke creativiteit en solidariteit te ontwikkelen ten behoeve van het ontwerpen van regeneratieve culturen en samenlevingen waar zowel mens als planeet kunnen gedijen. Tijdens de cursus leren we  wat ecodorpen hebben ontwikkeld op sociaal, ecologisch, economisch en culturele gebied.

Alles begint bij jezelf! In EDE cursus onderzoek jij je eigen drijfveren. Waar wordt jij blij van en wat is er waardevol voor jou? Je gaat op zoek naar de diepere waarden voor jou in het leven en hoe je deze kunt manifesteren in de wereld.

De cursus vind plaats tussen 7 juli en 17 oktober en bestaat uit 61 Webinars. Je kunt 40 uur ervaring opdoen binnen een eco(dorp)project en via co-creatie werken aan een duurzame holistisch ontwerp. De webinars bestaan uit een schat van informatie gebaseerd op ervaringen van ecodorpen wereldwijd, begeleiders en trainers. Daarnaast zijn er talloze oefeningen om het geleerde in de praktijk te ervaren en oefenen.

Ben je lid van GEN-NL? Leden krijgen 10% korting op de hele EDE!

Voor meer informatie en aanmelding klik hier:

Informatie en aanmelding Dutch EDE 2021

Heb je nog specifieke vragen, stuur dan een mail.

Donatie

Wil je de EDE 2021 helpen mogelijk maken? Steun dan de EDE 2021 met een donatie: