Datum/Tijd
Date(s) - 25/02/2021
19:30 - 21:30

Categorieën


Op 25 februari organiseert GEN-NL een webinar over Leiderschap: Hoe kun je als initiatiefnemer je focus verleggen van een centrale rol naar een gezamenlijk gedragen bron(document).’ Het webinar wordt verzorgd door Damaris Matthijsen.

Damaris Matthijsen is oprichtster van Economy Transformers en zij houdt zich intensief bezig met het zoeken naar vormen en structuren voor samenleven en werken die mens- en aardewaardig zijn en blijven.
Graag komt zij ons netwerk inspireren over hoe je als initiatiefnemer je initiatief kunt gaan delen met meer mensen, hoe je de gemeenschappelijke essentie kunt verzorgen en hoe je aan de andere kant mensen werkelijk vrije ruimte kunt geven voor eigen kracht en passie. Het spel tussen vrij en samen vanuit een gelijk midden. De vrij gelijk samenleving.
Vraag jij je af hoe jij als initiatiefnemer voorbij die centrale plek komt dat iedereen alleen maar naar jou blijft kijken? Of lopen jullie ook aan tegen stroperige besluitvorming waarin te veel initiatieven het onderspit delven? Welke manier van besluitvorming past bij wie wij als mensen zijn, welke manier van het in bezit hebben van grond en geld? Hoe kunnen we onze eigendomsverhoudingen vernieuwen van absoluut eigendom naar relationeel?
Het verhaal van Damaris is gebaseerd op het idee van het DeelGenootschap; een moderne manier van organiseren met haar wortels in vertrouwen. Meer weten zie www.economytransformers.nl. Gratis download over het DeelGenootschap.
Het webinar vindt plaats via het programma Zoom. Je krijgt de dag van te voren een zoomlink per mail om het webinar bij te wonen.