Datum/Tijd
Date(s) - 08/10/2019 - 10/10/2019
Hele dag

Locatie
de Kleine Aarde

Categorieën


Op 8, 9 & 10 oktober vindt het nieuwste circulaire festival van Nederland plaats, In Our Nature Festival. Een kruisbestuiving tussen kunst, natuur en circulair ondernemen.

Ben jij op zoek naar inspiratie? Wil je nieuwe contacten leggen of klinkt dit als het ultieme team-uitje voor jouw afdeling? Kom dan naar In Our Nature.

Luister bijvoorbeeld naar Plattelandspionier Geert van der Veer, volg een stoomcursus Donut-economie van Conny Bergé, ontdek de Tostifabriek & de ‘doe-het-zelf-kip’ van Vera Bachrach of doe mee met ‘Mindfullness in de Natuur’. Kijk voor het hele programma hier.

Of volg ons op Facebook.

Het festival In Our Nature brengt twee werelden samen. Aan de ene kant is er de mens als vindingrijke maker. Creativiteit zit in onze aard. Aan de andere kant is er de natuur zelf als bron van kennis en wijsheid.

Hoe kunnen we ons laten inspireren en voeden door technieken en inzichten die de natuur aandraagt? Dit is een vraag waar ontwerpers, kunstenaars, creatieve ondernemers en circulaire bouwers graag antwoord op geven. Zij presenteren op In Our Nature festival hun ideeën, plannen en dilemma’s.