Op zondag 25 februari zal de eerste cursus plaatsvinden in Tilburg over permacultuur: bodemleven, voedselbossen, en moestuinen. Deze wordt gegeven door Marc Siepman in en om een sfeervolle yurt in een bosrijke omgeving. De plek is uitermate geschikt voor permacultuur moestuinen, een voedselbos en misschien in de toekomst een ecodorp (met o.a. Tiny Houses). De eerste cursus zal vooral gaan over de bodem en het leven hierin (het hart van de natuur) en voedselbossen.
De cursus duurt van 10:00 uur tot max. 17:00 uur.
We lunchen rond 13 uur op basis van pot luck: iedereen neemt iets mee wat gedeeld wordt (biologisch, beter nog: Demeter of uit eigen tuin en vegetarisch/veganistisch), dan is dat bij elkaar een feestmaal.
Je kan je inschrijven door een mail te sturen naar permacultuur@hetgroeilokaal.nl o.v.v. cursus 25 feb. De cursus kost €20 en je kan na de cursus nog extra doneren, met dit geld worden de kosten van de cursus gedekt en als er iets overblijft gaat dit terug de natuur in door het verbeteren van biodiversiteit en door mens en natuur te verbinden.
Er is plaats voor 12 man. Er zijn al een paar plaatsen bezet. Mocht het nodig zijn komt er een extra cursus zodat iedereen uiteindelijk mee kan doen, dan wel op een andere datum. Dus ook als deze cursus vol is heeft inschrijven nog zin! Op facebook wordt vermeld als er geen plek meer is voor 25 februari.
De €20 kunt U overmaken aan:
Stichting Torus
NL05TRIO0338470875
o.v.v. 25 feb cursus
( Annulering minder dan 1 week voor de cursus = €10 )
Het zou fijn zijn als jij je ook op ‘gaat’ zet bij de cursus die op facebook is weergegeven. https://www.facebook.com/events/183379775749001/. Dit moet niet.
Op 25 maart zal de vervolg cursus plaats vinden met andere permacultuur onderwerpen, gegeven door Allard Lobbrechts. Meer info hierover volgt nog.
Voor vragen kan je bellen of mailen.
Beste groet,
Ronald van den Boogaardt